Odtworzyliśmy wybrany przez Was przepis Anny Lewandowskiej. To niebo w gębie! (RECENZJA KULINARNA)
Pudelek VIP z myślą o Waszych podniebieniach postanowił wypróbować jeden z przepisów Anny Lewandowskiej. Wyniki sondy rozstrzygnęły, że będzie to "niezwykle wyszukane i skomplikowane w przygotowaniu" danie, czyli słynne pomidorki z cebulką. A oto nasza kulinarna recenzja.
Odtworzyliśmy wybrany przez Was przepis Anny Lewandowskiej. To niebo w gębie! (RECENZJA KULINARNA)
Ów przepis na pierwszy rzut oka wydaje się bardzo prosty, ale czy rzeczywiście taki jest? Tę potrawę mogą przygotować w domu wszyscy, ponieważ niezbędne akcesoria znajdują się w każdej kuchni. Są nimi: deska do krojenia, ostry nóż i miska bądź talerz.
Ze znalezieniem składników również nie powinno być problemu. Ania w przepisie jasno daje do zrozumienia, że potrzebne będą pomidory, cebula, sól, pieprz oraz zioła prowansalskie. Jedynym mankamentem jest brak sprecyzowanych proporcji, przez co kierowaliśmy się zasadą "na oko".
W kuchni Pudelka użyliśmy pomidora malinowego i białej cebuli, bo o odmianie warzyw Lewandowska również zapomniała wspomnieć... Ale do rzeczy: przyrządzenie słynnego przepisu ogranicza się jedynie do czterech prostych kroków, które postanowiliśmy zobrazować dla początkujących kucharzy.
Zanim jednak sprawdzicie recepturę, koniecznie weźcie udział w sondzie i dajcie znać, które danie z książki żony Roberta mamy wypróbować jako kolejne.
Witamy w Pudelku VIP!
Treść dostępna za darmo po zalogowaniu
Kulisy największych show-biznesowych wydarzeń, sondy, quizy, komentarze. Dołącz do naszej społeczności, by mieć wszystko, co w Pudelku najlepsze.