TYLKO U NAS: Tak wyglądał wyjazd z "MasterChefem" do Aten. "To był prawdziwy luksus - serwowano nam 'liście' nadziewane ślimakami"

Nasza reporterka poleciała z "MasterChefem" do Aten, gdzie na żywo oglądała fragment półfinału programu. Specjalnie dla czytelników Pudelka VIP postanowiła zdradzić, jak TVN zorganizował wyjazd dla dziennikarzy. Oj, było na bogato! Poznajcie szczegółową relację.

Kulisy wyjazdu z "MasterChefem"
Kulisy wyjazdu z "MasterChefem"
Źródło zdjęć: © Pudelek Exclusive
Merlot

04.10.2024 | aktual.: 08.10.2024 10:35

Środa: wylot i kolacja nie z tej ziemi

Stacja TVN zorganizowała wyjazd prasowy dla dziennikarzy z ośmiu redakcji, którzy uczestniczyli w nagrywaniu półfinału "MasterChefa". Wśród wybrańców nie zabrakło również naszej reporterki, która na niespełna pięć dni poleciała do Aten. Wieczorem, po dotarciu, uczestnicy wzięli udział w kolacji degustacyjnej w restauracji Delta. Koszt takiej przyjemności, składającej się z dwóch menu i dwunastu pozycji, wynosi ponad 2000 zł dla dwóch osób.

Witamy w Pudelku VIP!
Treść dostępna za darmo po zalogowaniu

Kulisy największych show-biznesowych wydarzeń, sondy, quizy, komentarze. Dołącz do naszej społeczności, by mieć wszystko, co w Pudelku najlepsze.

Źródło artykułu:pudelek.pl
masterchefkulisyMagda Gessler